کلاهبرداران پیامکی در کمین ساده لوحان

هرچند توسعه علوم و دستیابی به فناوریهای جدید رفاه و آسایش زیادی را برای مردم در پی دارد اما بی توجهی و کم دقتی در بهره گیری از این تکنولوژی می تواند خسارات و آسیب های زیادی را بدنبال داشته باشد. تلفن همراه یک فناوری نوظهور است که می تواند راحتی و آسایش را برای مردم فراهم کند در پاره ای از موارد نیز سبب سلب آرامش و تا حدی بلای جان آنها خواهد شد که کلاهبرداری های پیامکی از آن جمله است.

کلاهبرداران با سوءاستفاده از سادگی بعضی از افراد با ارسال پیامکی مبنی بر اینکه وی برنده جوایزی مانند لپ تاپ، ال.سی.دی، خودرو، حج، سفر به عتبات و غیره شده از وی می خواهند تا آدرس، تلفن و مشخصات کامل خود را به شماره ای که اعلام کردند، ارسال کند.

در مرحله بعد فرد کلاهبردار با ارائه شماره حساب برای انجام امور اداری از قربانی می خواهد تا از طریق اینترنت وجه مورد نیاز را پرداخت و یا اینکه با دستگاه خودپرداز و با دست خود به حساب فرد کلاهبردار پول واریز کند؛ پس از واریز وجه فرد فریب خورده متوجه می شود از جایزه خبری نیست و به دام کلاهبرداران افتاده است. آمار و ارقام شاکیان نشان دهنده آن است که برخی از افراد خسارات اقتصادی زیادی را متحمل شده و در نتیجه گرفتار مشکلات روحی و روانی شده اند.

همچنین برخی با ارسال پیامک هایی مبنی بر اینکه در حال چرای گوسفندان به کوزه ای برخورد کردم که درون آن چندین سکه طلا وجود داشته و با قرآن استخاره کردم که این موضوع را با شما در میان بگذارم و شما را به خدا و پیغمبر قسم می دهم که به هیچکس نگویید بصورت تصادفی برای مردم نقاط مختلف کشور ارسال می شود. ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻓﺮﻳﺐ ﮐﻼ‌ﻫﺒﺮﺩﺍﺭﺍنی ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﻟﻘﺐ ﭼﻮﭘﺎﻥ ﻫﺎی ﺩﺭﻭﻏﮕﻮ اطلاق می شود.

ﺑﺴﻴﺎﺭی ﺍﺯ ﻣﺎﻟﺒﺎﺧﺘﮕﺎﻥ ﻓﺮﻳﺐ ﻇﺎﻫﺮﺳﺎﺯی ﻫﺎ ﻭ ﺍﻟﻔﺎﻅ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺎﻣﮏ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺣﺮﺹ ﻭ ﻃﻤﻊ ﻭ ﺑﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻣﺎﻝ، ﭼﻪ ﺑﺴﺎ ﻓﺮﺵ ﺯﻳﺮﭘﺎی ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻓﺮﻭﺧﺘﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻠﮑﻪ ﻃﻼ‌ﻫﺎی ﺯﻳﺮﺧﺎکی ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﭘﻴﺎﻣﮏ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺑﻬﺎی ﻧﺎﭼﻴﺰ ﺑﺨﺮﻧﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﻭ ﺩﻳﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﻣﺒﺎﻟﻎ ﮔﺰﺍﻑ ﺑﻔﺮﻭﺷﻨﺪ! ﺍﻣﺎ ﺯﻣﺎنی ﮐﻪ ﺳﮑﻪ ﻫﺎی ﺑﻪ ﻇﺎﻫﺮ ﻃﻼ‌ ﺑﺮﻧز از آب درآمد متوجه می شوند که چه ﮐﻼ‌ﻩ ﮔﺸﺎﺩی بر سرشان ﺭﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.

نظرات بسته اند