داشتن تلفن‌ همراه هم اعتیادآور می‌شود

نتایج حاصل از یک مطالعه جدید نشان داد از هر ۱۰ نفری که کمتر از ۳۰ سال دارند ۹ نفر به پدیده‌ای جدید موسوم به نوموفوبیا (nomophobia) یا همان ترس نداشتن تلفن همراه مبتلا هستند.

به گزارش فارس به نقل از ایندیاتایمز، سیسکو در مطالعه‌ای روی ۳۸۰۰ استرالیایی دریافت که ۹۰ درصد گروه افراد زیر ۳۰ سال به گوشی هوشمند خود اعتیاد دارند و زمانی که تلفن همراهشان را در کنار خود نمی‌بینند بسیار دلواپس و نگران می‌شوند.

“کوین بلوچ” مدیر مرکز فناوری سیسکو در این خصوص توضیح داد: این اتفاق بصورت ناخودآگاه رخ می‌دهد و از هر ۵ کاربر یک نفر هنگام رانندگی پیامک تایپ می‌کند. این‌ها نشانه‌هایی از رفتارهای اعتیادآور است که ما آن‌ها را مشاهده می‌کنیم. برای بسیاری از افرادی که زیر سن ۳۰ سال به سر می‌برند، گوشی هوشمند به ابزاری برای اعتیاد آن‌ها تبدیل شده است؛ از لحظه‌ای که از خواب بیدار می‌شوند و تا لحظه‌ای که به خواب می‌روند.

دکتر “مایکل کار-گرِگ” مشاور دولت کوئینزلند در حوزه امنیت رایانه‌ای نیز در این باره اظهار داشت: این علاقمندی وافر به گوشی هوشمند می‌تواند به صورت همزمان توانگر و فلج‌کننده باشد. این افراد دست‌کم هر ۱۰ دقیقه یک بار سراغ گوشی خود می‌روند و آن را برای دریافت پیامک‌، ایمیل یا خبری در شبکه‌های اجتماعی بررسی می‌کنند. این مسئله نشان می‌دهد که هر یک از افراد یاد شده روزی ۹۶ بار سراغ گوشی خود می‌رود؛ به شرط آنکه ۸ ساعت از شبانه روز را برای خوابیدن کم کنیم.

نظرات بسته اند